semua Kategori
Kacang & Inti

Rumah> Produk > Kacang & Inti

Kulit Walnut


Walnut is rich in nutritional value, and has the reputation of "longevity fruit", "longevity fruit" and "health preservation treasure". 86% of the fat in walnut is unsaturated fatty acid. Walnut is rich in copper, magnesium, potassium, vitamin B6, folic acid and vitamin B1, as well as fiber, phosphorus, nicotinic acid, iron, vitamin B2 and pantothenic acid. In every 50 grams of walnut, water accounts for 3.6%, and contains protein 7.2 g, fat 31 g and carbohydrate 9.2 G

Send Inquiry
Penerangan Produk

Kami terutamanya mengeksport walnut Xinjiang berkualiti terbaik Cina Dikupas dengan tangan Saiz besar 28-35mm+ Kadar kernel 60% Rasa manis yang baik Eksport ke Rusia, EU, Jepun dan lain-lain kami mempunyai pengalaman pengeluaran dan eksport bertahun-tahun

Sistem kualiti HACCP & ISO Keupayaan bekalan yang besar sepanjang tahun Kesihatan & hijau & ekologi & semula jadi Masa utama yang singkat, Penghantaran cepat, MOQ kecil, Harga berpatutan Gunakan bahan mentah terbaik daripada asas penanaman terbesar OEM dalam jenama & pembungkusan anda.

1
2
2
Chinese walnut typeCiriHasil Inti WalnutWalnut inshell Saiz
185 kulit kertas Walnutpaper shell, easy open by hand, high yield60% -65%30mm+/32mm+
Xin 2 Kulit kenariwhite and smoothly shell, best taste52% -55%30mm+/32mm+
33 cangkerang nipis Walnutbig size, washed walnut48% -51%31mm+/37mm+
Kenari Xingfu XinjiangBig size,competitive Price47% -50%32mm-37mm
Walnut YunnanUnique and thin-shell,top white kernel51% -53%30mm+/32mm+
Kebun & Kilang kami

Kami walnut dihasilkan di Xinjiang, Yunnan, Shangluo di China, kawasan ini menghasilkan walnut yang berkualiti, kami bekerjasama dengan kilang penanaman tempatan, mematuhi perolehan bahan mentah berkualiti terbaik, untuk memastikan produk terbaik ke tangan pelanggan.

5

微 信 图片 _20230221152215

Pakej & Penghantaran

Kami mempunyai pembungkusan yang berbeza, untuk memastikan kualiti produk dalam penyimpanan dan pengangkutan tidak terjejas, segar dan utuh sampai ke tangan pelanggan. Pembungkusan tersuai juga dialu-alukan. Sama ada melalui laut atau udara kami sangat berpengalaman untuk menjaga kualiti kesegaran barangan sebaik mungkin.

6
7
8
Sijil

Kebun dan kilang kami disahkan oleh jabatan pertanian dan jabatan pemeriksaan eksport kastam, semua produk eksport juga selaras dengan piawaian, Kami mempunyai HACCP, ISO, FDA dan banyak pensijilan lain. Sudah tentu, kami juga menyediakan pelanggan kami dengan bilangan dokumen pensijilan produk mengikut dasar import negara destinasi.

8
pameran
11
12
13
Soalan Lazim

S: Mengapa memilih kami?
A: Kualiti terbaik, harga kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN HIJAU, sijil ZTC, stok yang mencukupi dan sistem kawalan kualiti yang ketat.

S: Sama ada untuk menerima pesanan sampel kecil?
J: Ya, kecuali buah-buahan segar, produk lain kami mengalu-alukan pesanan kecil.

S: Bolehkah saya mendapatkan diskaun?
J: Ya, kuantiti yang berbeza mempunyai diskaun yang berbeza. Sila hubungi kami untuk maklumat lebih terperinci.

S: Apakah masa penghantaran anda?
A: 5-20 hari selepas menerima pembayaran, masa penghantaran adalah berbeza berdasarkan permintaan kuantiti anda.

S: Apakah syarat pembayaran anda?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

S: Bolehkah anda menyediakan perkhidmatan OEM?
A: Ya, pasti. Butiran lanjut perkhidmatan OEM sila hubungi kami pada bila-bila masa.

INQUIRY