semua Kategori
Teh fungsi sihat herba

Rumah> Produk > Produk Teh > Teh fungsi sihat herba

Teh Herba Asli


Minum teh herba semakin popular di dunia, salah satunya adalah kerana sifatnya yang mesra kesihatan; yang satu lagi adalah kerana harumannya yang menenangkan dan menyegarkan. Bahan mentah teh herba berasal dari alam semula jadi. Ia mempunyai kesan perubatan yang boleh dimakan dan mengandungi ciri-ciri aromatik. Ia diperbuat daripada akar, batang, daun, kulit, bunga, biji, buah dan bahagian lain dari pelbagai tumbuhan herba. Selepas kering, ia dibancuh, dan kemudian dipotong, dipotong dan dikisar.

Send Inquiry
Penerangan Produk

Teh herba adalah teh yang dibancuh dengan herba, bukan teh sebenar (genus teh). Teh herba boleh dibuat daripada bunga segar atau kering, daun, biji atau akar dengan membancuh atau mendidih air selama beberapa minit. Biji dan akar biasanya perlu dimasak di atas dapur selama beberapa minit. Lada kemudiannya biasanya ditapis dan dimakan bersama gula jika suka). Sesetengah herba juga boleh diminum dengan merendamnya dalam air sejuk.

Teh herba adalah salah satu jenis teh yang paling penting, yang sangat bermanfaat untuk kesihatan manusia. Teh herba campuran yang kami jual adalah minuman sihat yang sangat popular yang menggabungkan pelbagai herba mengikut fungsi dan citarasa yang berbeza.

1
Nama ProdukTeh herba campuran Cina
RasaPerisa yang berbeza mengikut ramuan teh herba
Sektor Pembungkusan

1. 8-12g/uncang teh

2. 3-6g/uncang teh, pembungkusan beg segi tiga

3. Pakej kotak dan pakej tersuai lain

Kelebihan

1. Terima perkhidmatan OEM, logo dan label peribadi

2. 100% bahan semulajadi

3. Pelbagai pilihan pembungkusan

4. Bekalkan teh perisa yang berbeza

2
3
4
5
6
7
Kebun & Kilang kami
8
9
Pakej & Penghantaran

Kami mempunyai pembungkusan yang berbeza, untuk memastikan kualiti produk dalam penyimpanan dan pengangkutan tidak terjejas, segar dan utuh sampai ke tangan pelanggan. Pembungkusan tersuai juga dialu-alukan. Sama ada melalui laut atau udara kami sangat berpengalaman untuk menjaga kualiti kesegaran barangan sebaik mungkin.

10
11
12
13
Sijil

Kebun dan kilang kami disahkan oleh jabatan pertanian dan jabatan pemeriksaan eksport kastam, semua produk eksport juga selaras dengan piawaian, Kami mempunyai HACCP, ISO, FDA dan banyak pensijilan lain. Sudah tentu, kami juga menyediakan pelanggan kami dengan bilangan dokumen pensijilan produk mengikut dasar import negara destinasi.

8
pameran
11
14
13
Soalan Lazim

S: Mengapa memilih kami?
A: Kualiti terbaik, harga kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN HIJAU, sijil ZTC, stok yang mencukupi dan sistem kawalan kualiti yang ketat.

S: Sama ada untuk menerima pesanan sampel kecil?
J: Ya, kecuali buah-buahan segar, produk lain kami mengalu-alukan pesanan kecil.

S: Bolehkah saya mendapatkan diskaun?
J: Ya, kuantiti yang berbeza mempunyai diskaun yang berbeza. Sila hubungi kami untuk maklumat lebih terperinci.

S: Apakah masa penghantaran anda?
A: 5-20 hari selepas menerima pembayaran, masa penghantaran adalah berbeza berdasarkan permintaan kuantiti anda.

S: Apakah syarat pembayaran anda?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

S: Bolehkah anda menyediakan perkhidmatan OEM?
A: Ya, pasti. Butiran lanjut perkhidmatan OEM sila hubungi kami pada bila-bila masa.

INQUIRY