semua Kategori
Teh fungsi sihat herba

Rumah> Produk > Produk Teh > Teh fungsi sihat herba

Teh Jiaogulan /gynostemma pentaphylla herba popular Cina


Teh Gynostemma gynostemma ialah ubat herba Cina purba dan teh yang kerap digunakan di China.

Daun dan tunas muda Gynostemma gynostemma dipetik dan diproses melalui gabungan teknologi pemprosesan perubatan Cina moden dan teknologi tumis teh purba.

Sup teh berwarna hijau, sedikit wangi dan pahit, yang manis di tekak. Ia mempunyai kesan menurunkan tekanan darah, menurunkan lipid darah, menurunkan glukosa darah dan melambatkan penuaan.


Send Inquiry
Penerangan Produk

Gynosteme gynosteme ialah tumbuhan memanjat berumput; Batangnya langsing, bercabang, dengan rusuk dan alur membujur, bergerigi atau pubescent jarang. Gynostemma gynostemma suka iklim basah dan sederhana, lebih liar di hutan, sungai dan teduhan lain. Ditanam secara meluas di China.

Pentaphyllum mengikut bilangan daun boleh dibahagikan kepada: sembilan daun gynostemma, tujuh daun gynostemma, lima daun gynostemma pentaphyllum adalah 3 daun, daun gynostemma, dengan sembilan dan tujuh daun semulajadi gynostemma untuk acura, kandungan tertinggi saponin, lima daun gynostemma 5 hingga 10 kali.

ia telah dimasukkan dalam senarai produk kesihatan oleh Kementerian Kesihatan Negara pada 5 Mac 2002.

1
Nama ProdukJiao Gu Lan / Teh Gynostemma Pentaphylla
bentukdalam bentuk bola longgar/jalur/sulur
asalWilayah Shaanxi / Fujian
Bahan & kegunaan100% herba terpilih semulajadi ,Tiada pengawet,Tiada aditif. Mentah, segar kering buatan tangan Teh herba
fungsi

Kejatuhan lemak hematik

Mengawal tekanan darah untuk mengelakkan trombosis

Pencegahan dan rawatan penyakit kardiovaskular

Untuk mengawal gula dalam darah

Menggalakkan tidur

Penuaan perlahan, pertumbuhan rambut, kesan kulit kecantikan.

Pencegahan kanser

Meningkatkan imuniti

Mengawal fisiologi manusia

Kelebihan1. Terima perkhidmatan OEM, logo / label peribadi 2.100% bahan semulajadi 3. Teh herba daun asli
Cara minumKerana saponin yang terkandung dalam gynostemma pentaphyllum, titik pelarutan adalah lebih tinggi. Ia perlu dibubarkan pada suhu melebihi 80 ℃. hendaklah dibancuh dalam air panas selama 3 minit dan goncang perlahan-lahan beberapa kali sebelum diminum. Jumlah bancuhan boleh ditambah atau dikurangkan mengikut citarasa peribadi.
2
3
4
Kebun & Kilang kami

Kualiti teh gynostaphyllum juga mempunyai hubungan yang hebat dengan asalnya. Teh Gynostemma pentaphyllum yang dibuat dari asal yang berbeza mempunyai perbezaan yang besar, sebagai tambahan kepada rasa, perbezaan terbesar adalah kesan farmakologi. Kawasan pengeluar emas gynocyanine di China malah dunia terletak di Gunung Dayao, dan Gunung Qinling. Teh gynostaphyllum kami kebanyakannya dari kawasan ini, kami bekerjasama dengan petani dan kilang tempatan, pilih herba premium untuk anda. Pilihan tangan oleh petani teh tempatan, daun lembut dan tunas gynostemus pentaphylla dipilih dan diproses dengan gabungan teknologi pemprosesan perubatan Cina moden dan teknologi menggoreng teh purba.

5
6
Pakej & Penghantaran

Kami mempunyai pembungkusan yang berbeza, untuk memastikan kualiti produk dalam penyimpanan dan pengangkutan tidak terjejas, segar dan utuh sampai ke tangan pelanggan. Pembungkusan tersuai juga dialu-alukan. Sama ada melalui laut atau udara kami sangat berpengalaman untuk menjaga kualiti kesegaran barangan sebaik mungkin.

1
8
Sijil

Kebun dan kilang kami disahkan oleh jabatan pertanian dan jabatan pemeriksaan eksport kastam, semua produk eksport juga selaras dengan piawaian, Kami mempunyai HACCP, ISO, FDA dan banyak pensijilan lain. Sudah tentu, kami juga menyediakan pelanggan kami dengan bilangan dokumen pensijilan produk mengikut dasar import negara destinasi.

8
pameran
11
12
13
Soalan Lazim

S: Mengapa memilih kami?
A: Kualiti terbaik, harga kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN HIJAU, sijil ZTC, stok yang mencukupi dan sistem kawalan kualiti yang ketat.

S: Sama ada untuk menerima pesanan sampel kecil?
J: Ya, kecuali buah-buahan segar, produk lain kami mengalu-alukan pesanan kecil.

S: Bolehkah saya mendapatkan diskaun?
J: Ya, kuantiti yang berbeza mempunyai diskaun yang berbeza. Sila hubungi kami untuk maklumat lebih terperinci.

S: Apakah masa penghantaran anda?
A: 5-20 hari selepas menerima pembayaran, masa penghantaran adalah berbeza berdasarkan permintaan kuantiti anda.

S: Apakah syarat pembayaran anda?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

S: Bolehkah anda menyediakan perkhidmatan OEM?
A: Ya, pasti. Butiran lanjut perkhidmatan OEM sila hubungi kami pada bila-bila masa.

INQUIRY