semua Kategori
Teh perisa campuran

Rumah> Produk > Produk Teh > Teh perisa campuran

Teh mutiara naga melati


Bola naga melati adalah minuman wangi dan karya seni yang elegan. Bunga melati berwarna putih dan mulia, dengan aroma yang tenang. Mereka meludahkan tunas pada musim panas yang hampir dan mengeluarkan kemenyan pada waktu malam. Buat secawan teh melati, anda boleh menikmati haruman melati.

Bola naga melur diperbuat daripada daun teh yang telah diproses dan kering dicampur dengan bunga melati yang sedang bertunas dan haruman teh yang diproses semula, warna, aroma, rasa dan bentuknya berkait rapat dengan jenis, kualiti billet teh dan kualiti bunga. Teh melati pukal dengan bakar teh hijau sebagai bahan mentah utama, secara kolektif dirujuk sebagai hijau bakar melati. Bentuknya ketat dan halus, warna hitam, coklat dan berminyak, aroma segar dan tahan lama, rasa lembut dan segar, warna sup kuning dan hijau dan cerah, bahagian bawah daun lembut dan lembut.

Send Inquiry
Penerangan Produk

Teh melati adalah wakil teh bunga. Ia bukan sahaja minuman wangi, tetapi juga seni yang elegan. Bunga melati putih dan mulia, harumnya tenang. Teh boleh menyerap wangian bunga untuk meningkatkan rasa teh. Hanya bancuh secawan teh melati dan nikmati keharuman melati.

Teh mutiara naga melati, juga dipanggil teh mutiara melati, bentuknya bulat dan ketat, pekoe terdedah, rupanya seperti mutiara; Aroma segar, tahan lama; Warna sup kuning hijau cerah, rasa segar. Untuk membancuh secawan teh melati wangi, hanya beberapa bunga diperlukan!

1
Nama ProdukTeh mutiara naga melati
Pelbagai rasa  bebola hitam melati / bebola putih melati / teh bentuk cincin melati 
RamuanTiada bahan tambahanNatural teh hijau & bunga melati 
Pakej250g ,500g, beg 1 kg /Kotak hadiah/ dalam pakej longgar atau disesuaikan
Pada Suhu AmbienPastikan ia tertutup di tempat yang sejuk dan kering, Pencegahan bau
Masa hayat rak24 bulan
Cara minum

1. Panaskan cawan: Bilas cawan dengan air panas

2. Teh: Masukkan lebih kurang 3 gram daun teh

3. Suntikan air: Pemanasan air 85 ℃ adalah lebih baik, tunggu 3-5 minit

4. Nikmati aroma teh melati

5. Ia boleh dibancuh berulang kali dengan air

微 信 图片 _20230221111513微 信 图片 _20230221111627

Kebun & Kilang kami

Jasmine Dragon Ball ialah teh olahan semula yang diperbuat daripada daun teh yang telah diproses dan kering dicampur dengan bunga melati, yang warna, aroma, rasa dan bentuknya berkait rapat dengan jenis dan kualiti teh kosong serta kualiti bunganya. Kami mematuhi kerjasama dengan petani teh tempatan, memilih tempatan berkualiti tinggi teh hijau dan bahan mentah melati, untuk menghasilkan teh berkualiti terbaik.

2
3
4
Pakej & Penghantaran

Kami mempunyai pembungkusan yang berbeza, untuk memastikan kualiti produk dalam penyimpanan dan pengangkutan tidak terjejas, segar dan utuh sampai ke tangan pelanggan. Pembungkusan tersuai juga dialu-alukan. Sama ada melalui laut atau udara kami sangat berpengalaman untuk menjaga kualiti kesegaran barangan sebaik mungkin.

5
6
7
8
Sijil

Kebun dan kilang kami disahkan oleh jabatan pertanian dan jabatan pemeriksaan eksport kastam, semua produk eksport juga selaras dengan piawaian, Kami mempunyai HACCP, ISO, FDA dan banyak pensijilan lain. Sudah tentu, kami juga menyediakan pelanggan kami dengan bilangan dokumen pensijilan produk mengikut dasar import negara destinasi.

8
pameran
11
1676946454849758
13
Soalan Lazim

S: Mengapa memilih kami?
A: Kualiti terbaik, harga kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN HIJAU, sijil ZTC, stok yang mencukupi dan sistem kawalan kualiti yang ketat.

S: Sama ada untuk menerima pesanan sampel kecil?
J: Ya, kecuali buah-buahan segar, produk lain kami mengalu-alukan pesanan kecil.

S: Bolehkah saya mendapatkan diskaun?
J: Ya, kuantiti yang berbeza mempunyai diskaun yang berbeza. Sila hubungi kami untuk maklumat lebih terperinci.

S: Apakah masa penghantaran anda?
A: 5-20 hari selepas menerima pembayaran, masa penghantaran adalah berbeza berdasarkan permintaan kuantiti anda.

S: Apakah syarat pembayaran anda?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

S: Bolehkah anda menyediakan perkhidmatan OEM?
A: Ya, pasti. Butiran lanjut perkhidmatan OEM sila hubungi kami pada bila-bila masa.

INQUIRY