semua Kategori
Buah-buahan Kering Udara

Rumah> Produk > Buah-buahan kering > Buah-buahan Kering Udara

Goji Hitam Kering


Wolfberry buah hitam mempunyai rasa manis dan sifatnya rata. Ia kaya dengan protein, polisakarida Lycium barbarum, asid amino, vitamin, mineral, unsur surih dan nutrien lain. Ia juga kaya dengan pigmen buah hitam (NATURAL procyanidins, dirujuk sebagai OPC), dan kandungan OPCnya lebih tinggi daripada blueberry. Sehingga 2016, kandungan OPC tertinggi tumbuhan liar semula jadi ditemui.

Send Inquiry
Penerangan Produk
Dried Black Gojiberry/Wolfberry ialah produk eksport bintang, ia adalah produk kesihatan yang baik, kaya dengan antosianin dan nutrien lain, digunakan secara meluas dalam perubatan, kesihatan, makanan, kosmetik dan bidang lain, sangat disukai oleh pengguna di seluruh dunia. Kering kami serigala hitam yang ditanam secara semula jadi, tanpa sebarang bahan tambahan, dari kawasan pengeluaran yang sangat baik di China, setiap wolfberry dipilih dengan teliti.
未命名-3
Nama ProdukBeri Goji Hitam Kering / Buah Wolfberry
Tempat AsalQinghai, Ningxia, China
Gula60%
Lembapan: 
SaizGred I: 3-5mm. Gred II: 5-8mm Gred III: 8-10mm
Pembungkusan1kg/Beg, 5 kg / Beg . 10 kg /Kadbod /25kg/tong, 200kg/tong
Pada Suhu AmbienSimpan dalam bekas bertutup di tempat sejuk & kering. Lindungi daripada cahaya, kelembapan dan serangan perosak
Hayat Simpan12 bulan apabila disimpan dengan betul
PenggunaanProduk penjagaan kesihatan; Ketagihan makanan; Salad buah;
undefined
3
4
Kebun & Kilang kami

Gojiberry/wolfberry Hitam kami dihasilkan di Qingahai, Xinjiang, Ningxia, China, kawasan ini adalah gunung Tinggi, tanah berpasir masin, pantai sungai dan tasik, dasar sungai kering, hutan riparian padang pasir, di mana sangat sesuai untuk gojiberry hitam, kami bekerjasama dengan kilang penanaman tempatan, mematuhi perolehan bahan mentah berkualiti terbaik, untuk memastikan produk terbaik ke tangan pelanggan.

5
6
7
Pakej & Penghantaran

Kami mempunyai pembungkusan yang berbeza, untuk memastikan kualiti produk dalam penyimpanan dan pengangkutan tidak terjejas, segar dan utuh sampai ke tangan pelanggan. Pembungkusan tersuai juga dialu-alukan. Sama ada melalui laut atau udara kami sangat berpengalaman untuk menjaga kualiti kesegaran barangan sebaik mungkin.

8
9
未命名-3
Sijil

Kebun dan kilang kami disahkan oleh jabatan pertanian dan jabatan pemeriksaan eksport kastam, semua produk eksport juga selaras dengan piawaian, Kami mempunyai HACCP, ISO, FDA dan banyak pensijilan lain. Sudah tentu, kami juga menyediakan pelanggan kami dengan bilangan dokumen pensijilan produk mengikut dasar import negara destinasi.

8
pameran
11
12
13
Soalan Lazim

S: Mengapa memilih kami?
A: Kualiti terbaik, harga kompetitif, ISO9001, HACCP, HALAL, MAKANAN HIJAU, sijil ZTC, stok yang mencukupi dan sistem kawalan kualiti yang ketat.

S: Sama ada untuk menerima pesanan sampel kecil?
J: Ya, kecuali buah-buahan segar, produk lain kami mengalu-alukan pesanan kecil.

S: Bolehkah saya mendapatkan diskaun?
J: Ya, kuantiti yang berbeza mempunyai diskaun yang berbeza. Sila hubungi kami untuk maklumat lebih terperinci.

S: Apakah masa penghantaran anda?
A: 5-20 hari selepas menerima pembayaran, masa penghantaran adalah berbeza berdasarkan permintaan kuantiti anda.

S: Apakah syarat pembayaran anda?
A: L/C, T/T, Western Union, Paypal...

S: Bolehkah anda menyediakan perkhidmatan OEM?
A: Ya, pasti. Butiran lanjut perkhidmatan OEM sila hubungi kami pada bila-bila masa.

INQUIRY